Lahjakortti hymyn kauneudeksi!

Mietitkö, mitä antaisit lahjaksi juhlijalle ?

Meillä suosikeiksi ovat nousseet lahjakortit hampaiden soodapuhdistukseen ja kevyt- tai laservalkaisuun. Soodapuhdistuksessa yhdistyy puhdistus ja värjäytymien poiston tuoma hampaiden värin kirkastuminen. Valkaisu taas saattaa olla monesti mielessä, mutta jää usein haaveeksi . Lahjakortilla voit auttaa juhlijaa tämän haaveen toteuttamisessa!

Hammaskorut pitävät pintansa edelleen: kauniisti kimaltava kristalli ja  valkokultainen kivellinen koru ovat olleet kysytyimpiä. Lahjakortti voi sisältää meiltä ostetun korun ja kiinnityksen, tai pelkästään jomman kumman. Nuorille ja vanhemmillekin naisille oiva, erilainen korulahja!

Poikkea hoitolaamme ostoksille hyvissä ajoin ennen juhlapäivää! Varmistathan soittamalla, että olemme paikalla,

puh. 010 320 6630. Tervetuloa!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email