Muutto lähestyy..

Hei kaikki!

Olemme neljä vuotta toimineet nykyisissä, ihanissa tiloissamme. Joskus on kuitenkin tarkistettava kurssia ja ohjattava laivaa selkeämmille vesille. Niinpä mekin vaihdamme toimipaikkaamme lokakuun lopulla pienempiin tiloihin ja keskitymme siihen, mikä on Cocodensin ydinosaamista. Oheispalvelut ja kokoustilan vuokraus jäävät pois, jolloin normaali potilastyö sekä koteihin ja laitoksiin viety hammashoito saavat enemmän aikaa ja huomiota.

Kauas emme kuitenkaan mene, uusi sijaintimme on vain parin sadan metrin päässä, Gummeruksenkatu 6:n sisäpihalla, jonne käynti on Kampus Datan viereisestä porttikongista. Tilassa toimi aiemmin suuhygienisti Anneli Kaipaisen vastaanotto, Puhdas Suu. Toivotamme myös Annelin aiemmat asiakkaat tuttuun paikkaan tervetulleeksi!

Ajanvaraus, nettisivut ja puhelinnumerot eivät muutu. Kuun vaihteessa vapaita aikoja on hieman vähemmän, mutta jahka saamme paikat taas tuttuun Cocodens-kuosiin, aloitamme täydellä höyryllä! Pidämme teitä ajan tasalla tällä palstalla ja Facebook-sivullamme.

Terveisin muuttolinnut

Anne ja Helena 🙂

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email