Muutto voiton puolella!

Monta laatikkoa, laatikostoa, konetta ja instrumenttia on rahdattu kuluneen viikon aikana! Lyhyt muuttomatka oli hyvä juttu, autoa tarvittiin vain vähän. Herätimme hilpeää huomiota kadulla, kun selkä kenossa kannoimme jos minkälaista kampetta Gummeruksenkatua pitkin. Kuntosalille ei ole ehtinyt viikon aikana, mutta toisaalta lihakset eivät ole varmaan huomanneet eroa punttien ja muuttolaatikoiden välillä…

Vastaanottomme muutti siis suuhygienisti Anneli Kaipaisen entiseen toimitilaan Gummeruksenkatu 6:n sisäpihalle. Meille tullessasi kierrät ikään kuin Kampus Datan takapihalle. Annelin entiset asiakkaat löytävät paikan helposti, mutta ensikertalainen voi joutua hieman paikkaa etsimään. Taloyhtiössä tehtävä putkiremontti on tuonut pihalle urakoitsijan parakit, joiden taakse vastaanottomme jää pihaan tultaessa. Opasteita on kyllä tulossa löytämistä helpottamaan.

Uusi vastaanotto on kompakti ja viihtyisä tila, missä saat saman laadukkaan Cocodens-palvelun kuin ennenkin.  Tervetuloa tutustumaan!

 

 

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email