Kesäajan palvelut

15.6.2020

Helteistä säät luvattu seuraaviksi päiviksi! Onneksi Cocodensin hoitohuoneet ovat ihanan viileitä!

Koronatilanne näyttäisi olevan hellittämässä jo. Teemme tällä hetkellä normaalisti töitä kaikkine toimenpiteineen, myös jauhe- ja soodapuhdistukset luonnistuvat jo normaaliin tapaan suojausten kanssa. Edelleen toivomme, että tulet hoitoon terveenä ja huolehdit käsihygieniasta vastaanotolle tullessasi.

Lomia pidämme vuorotellen, toivotaan että säät hellivät vielä heinäkuussakin meitä. Aikoja on siis saatavilla läpi kesän. Nyt tämän erikoisen sulkuajan jälkeen aikoja on voinut olla hieman vaikea saada, mutta ellet löydä netin kautta sopivaa, niin soittele. Pyrimme järjestämään akuutit tilanteet asiakkaan parhaaksi!

Rentoa kesää ja aurinkoista mieltä kaikille!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email