Raikas suu on iloinen asia

HoitohinNASTO

Olemme hyvän mielen ja iloisen palvelun vastaanotto. Kerromme hoitohintamme avoimesti asiakkaillemme, jolloin voit valita meidät kumppaniksesi ilman hintayllätyksiä.

Me Cocodensillä haluamme antaa asiakkaillemme hyvää mieltä ja iloisen palvelun vastaanotollamme. Kerromme hoitohintamme avoimesti asiakkaillemme, ettei hampaiden hoito sisällä hinnan puolelta yllätyksiä.

Olipa kyseessä hammaskiven poisto, ientulehduksen hoito tai hymyä kirkastava valkaisu, meillä saat hampaillesi erityisen hyvää ja hellävaraista hoitoa. 

Teemme myös hammashoitoja kotona ja hoivakodeissa ja meillä on erityistä osaamista pelkopotilaiden hoidossa.

Tiesithän, että suuhygienistin suorittamista ehkäisevän hammashoidon toimenpiteistä on mahdollista saada Kela-korvausta yksityishammaslääkärin lähetteellä.

Cocodens Oy - Hoitohinta

Suuhygienistin suorittamista ehkäisevän hammashoidon toimenpiteistä on mahdollista saada Kela-korvausta yksityishammaslääkärin lähetteellä.

Hampaiden, suun limakalvojen ja kielen terveystilanteen arviointi. Hoitohintaan sisältyy yksilöllinen kotihoidon ohjaus sekä suunhoidon välineiden ja tuotteiden opastus.

20-30min. / 78€ (kelakoodi sda03 korv. 8 €) 30 -45 min. / 98 € (kelakoodi sda04 korv. 12 €)

45-60 min. / 126 € (kelakoodi sda05 korv. 18 €)

Ientaskujen mittaus, hammaskiven poisto ultraäänilaitteella ja/tai käsi-instrumentein, hammasvälien puhdistus, pastapuhdistus ja tarvittaessa fluoraus tai mineraaligeelikäsittely. Käyntiin sisältyy yksilöllinen kotihoidon ohjaus sekä suunhoidon välineiden ja tuotteiden opastus.

Hampaiden fluorikäsittely fluorilakalla reikiintymisen ehkäisemiseksi tai vihlovien hampaiden oireiden lievittämiseksi (esim. kylmälle herkät paljastuneet hammaskaulat).

Hampaiden käsittely Nanoseal Total+ suojalakalla esimerkiksi hampaiden valkaisun jälkeen. Lakalla suljetaan hampaiden pinnalliset tubulukset (ns. huokoset), joten valkaisun jälkeen voit 2 tunnin jälkeen syödä ja juoda myös värjääviä tuotteita. 

Jauhepuhdistus on oiva keino karistaa värjäymät ja bakteeripeitteet hampaiden pinnoilta. Tässä tekniikassa hampaille suihkutetaan paineella vettä ja hienojakoista jauhetta, mikä mekaanisesti puhdistaa ylimääräiset epäpuhtaudet kiilteen pinnalta. Jauhe voi olla soodakidejauhetta, glysiiniä tai hellävaraista vesiliukoista jauhetta, erytrolia.

Käsittely ei vahingoita eikä naarmuta hampaita, joten sen voi toistaa tarvittaessa. Puhdistuksen jälkeen hampaat ovat liukkaat ja helpommat pitää puhtaana, ja vaikka kyseessä ei ole valkaisumenetelmä, myös hampaiden väri kirkastuu usein kummasti! Toimenpiteen lopuksi hampaat käsitellään hyvänmakuisella Tooth Mousse-mineraaligeelillä.

Suosituin valkaisuhoito vastaanotollamme!

Valkaisumenetelmä, jonka otimme ensimmäisinä Jyväskylässä käyttöön vuonna 2010.

Hampaiden turvallinen tehovalkaisu, jossa käytetään vetyperoksidigeelin tehostajana laservaloa. Geeli- ja valokäsittely toistetaan 3 kertaa saman käynnin aikana. Huulet ja ikenet suojataan hoidon ajaksi ja hoidon jälkeen hampaat käsitellään fluorilla vihlomisen ehkäisemiseksi. Tehokkain vastaanottovalkaisu, lopputuloksena on yleensä n. 4-10 astetta vaaleammat hampaat. Hampaiston vaalenemisen aste on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa mm. hampaiden alkuperäinen väri ja ikä sekä hampaiden kunto ja toki ruokailu-ja hampaidenhoito tottumukset. Paikat, posliinikruunut tai laminaatit eivät vaalene kuten oma hammas. Hampaiden tarkastus ja hammaskiven poisto on syytä tehdä ennen valkaisuun ryhtymistä.

Lue lisää valkaisuinfosta ja Elle-lehden valkaisutestistä, jossa olimme mukana keväällä 2012.

Jos haluat varmistua valkaisun sopivuudesta Sinulle, varaa aika ilmaiseen valkaisuarvioon.

Kuten em. lasertehovalkaisu, mutta geelikäsittely ja laservalotus tehdään vain yhden kerran. Valkaisukäsittely, joka sopii mm. ylläpitohoidoksi tehokkaamman käsittelyn jälkeen tai ensimmäiseksi valkaisuhoidoksi, jos tavoitellaan kevyempää lopputulosta.

Jos haluat varmistua valkaisun sopivuudesta Sinulle, varaa aika ilmaiseen valkaisuarvioon!

Jos hampaasi kaipaavat pientä lisäkirkastusta, tämä käsittely voi sopia sinulle! Kevyin valkaisumenetelmä.

Pelkällä valkaisugeelillä tehtävä käsittely, jossa hampaiden sävyä saadaan vaalennettua n. 2 – 5 astetta, ja sopii erityisen hyvin aikaisemmin valkaisukäsittelyssä käyneille. Huulet ja ikenet suojataan hoidon ajaksi. Valkaisun jälkeen hampaat käsitellään fluorilla vihlomisen ehkäisemiseksi. Hampaiston vaalenemisen aste on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa mm. hampaiden alkuperäinen väri. Paikat, posliinikruunut tai laminaatit eivät vaalene kuten oma hammas. Hampaiden tarkastus ja hammaskiven poisto on syytä tehdä ennen valkaisuun ryhtymistä.

Jos haluat varmistua valkaisun sopivuudesta Sinulle, varaa aika ilmaiseen valkaisuarvioon!

Sisältää yksilölliset, omien hampaiden mallien mukaan tehdyt hammasmuotit ja valkaisuaineet, joiden avulla voit kotona valkaista hampaat omassa tahdissa. Kotivalkaisun voi yhdistää vastaanottovalkaisuun, jos hampaat ovat hyvin tummat tai muuten vaikeammin vaalenevat. Tämä paketti erillinen yhdistelmävalkaisu.

Yksilölliset valkaisumuotit ja valkaisuaineet keskimäärin 2 viikon hoitojaksolle 350,- (muotit kestävät myös ylläpitohoidot myöhemmin) sekä kontrollikäynti hoitojakson jälkeen. Käyttöön opastetaan sekä saat kirjalliset ohjeet myös mukaasi. 

Myymme myös pelkästään valkaisuainetta, jos Sinulla on jo omat valkaisumuotit. Yhden tuubin hinta 55 € Kysy lisää!

Nopea ja helppo kirkastus, joka tehdään puhdistamalla hampaat ensin soodalla ja käsittelemällä sen jälkeen 6 % vetyperoksidigeelillä. Poistaa pintavärjäytymät ja antaa kevyen kirkastuksen samalla hoitokäynnillä.

Sisältää teholaser- sekä kotivalkaisupaketin. Tämä valkaisu aloitetaan mielellään valkaisuarviolla. Saman käynnin yhteydessä voidaan ottaa hampaista jäljennökset kotivalkaisumuotteja varten. Jos hampaasi tarvitsevat toimenpiteitä kuten esimerkiksi jauhepuhdistusta värjäymien poistoon tai hammaskivenpoistoa, niille varataan tarvittaessa erillinen aika (hinta ei kuulu pakettiin). Kun hampaasi ja ikenet ovat terveet ja kunnossa voidaan varata aika vastaanottovalkaisuun. Tämän käynnin yhteydessä saat mukaasi muotit sekä kaksi riittoisaa valkaisugeeli tuubia kotivalkaisua varten. Käyttö opastetaan ja saat myös mukaasi kirjalliset ohjeet. Kotivalkaisujakson jälkeen suositellaan myös kontrollikäyntiä joka kuuluu tämän paketin hintaan. Tässä paketissa saat mahdollisimman kirkkaan hymyn jo vastaanotolla jonka kestoa ja ylläpitoa voit jatkaa kätevästi kotona! Kysy rohkeasti lisätietoja tarvittaessa! 

White Spot- käsittely hampaiden kiillehäiriöiden hoitoon. Hymyä häiritsevät vaaleat tai ruskeat laikut hampaissa on mahdollista saada tasaantumaan tai jopa kokonaan häviämään kemiallisella Icon-käsittelyllä! Hampaiden pinta ei vahingoitu eikä toimenpide aiheuta kipua. Paras tulos saadaan, jos hampaat valkaistaan n. viikkoa ennen käsittelyä Varaa aika maksuttomaan White Spot-konsultaatioon, missä voimme yhdessä arvioida hoidon tarpeen.
White Spot-käsittely 60 min. 250 €.
White Spot-käsittely 90 min. 370 €.

39 € (kiinnitys), 72 € (koru + kiinnitys), vanhan korun irrotus 20€.

Hampaan puhdistus, hammaskorun kiinnitys juoksevalla paikka-aineella hampaan pintaan ja kotihoito-ohjeet. Korun kiinnitys on hampaalle täysin vaaraton, kun sen tekee alan ammattilainen työhön tarkoitetuilla aineilla. Kauniisti laitettu koru on hymyn koristus! Koru voidaan halutessa poistaa, eikä siitä jää hampaaseen jälkiä.

Ensiapuluontoinen hampaan paikkaus kestävällä väliaikaisella paikka-aineella ja terävien särmien hionta.

Puhkeavan hampaan pinnoittaminen puhdistuksen helpottamiseksi ja reikiintymisen ehkäisemiseksi.

Pintapuudutuksessa puudutusaine on joko geelimäisessä muodossa tai suihkeena. Yleisimmin käytämme ainetta, joka annostellaan ientaskuihin hellävaraisesti, jolloin esim. hammaskiven poisto on miellyttävämpää. Ainetta ei siis varsinaisesti pistetä kudokseen. Pintapuudutusta voidaan käyttää tarvittaessa myös ennen varsinaista neulalla tehtävää puudutusta.

Kasvo- ja purentalihasten kivuista sekä purentaperäisestä päänsärystä kärsiville rentouttava ja oireita lievittävä käsittely. Hoidon aikana käsitellään kevyesti purentaan osallistuvia suun sisäisiä ja ulkoisia lihaksia, sekä pään ja niskan alueen lihaksia. Erityisesti bruksaajille ja purentakiskon käyttäjille sopiva hoito.

Kotikäyntien hintoihin lisäämme listahintaan 20 € (paitsi tarkastukseen) sekä käyntimaksun 49€, joka kattaa myös km-korvauksen ja kotikäynneillä tarvittavien lisävarusteiden käytön. Käynneillä on yleensä kaksi suuhygienistiä.  

Muistathan perua aikasi ajoissa, mielellään viimeistään 24 h aiemmin!
Peruuttamattomista varauksista perimme 50% toimenpiteen hinnasta tai vähintään 40 €.

Veloitamme käynneistä 10 euron toimistomaksun.

Palveluumme kuuluvat myös suun omahoidon ohjaus ja ravintoneuvonta ryhmille sekä lasten suun terveystarkastukset ja ennaltaehkäisevä hoito (puhdistukset, fluoraukset).

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään, päivitetty 9.1.2023