Raikas suu on iloinen asia

suunhoito

Meille suunhoito on kunnia-asia. Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme kommentteihin ja tule meille palveltavaksi.

Antti Kleemola

Muusikko ja lauluntekijä

Laulaja-lauluntekijä Antti Kleemola on soololevyjensä lisäksi tuttu hittibiiseistään muille eturivin artisteille kuten Elastinen, Irina, Yö, Katri Ylander ja Suvi Teräsniska. Cocodensin Helenasta Antti löysi itselleen taitavan ja sydämellisen osaajan, jonka ammattitaitoon hampaidenhoidossa voi aina luottaa!

Lauri Markkanen

Chicago Bulls-koripallotähti

Urheilijalle suun terveys on tärkeä juttu. Saimme iloksemme huolehtia siitä myös Lauri Markkasen osalta! Onneksi tuolin pituus riitti hyvin, sillä näin pitkää suunhoitoa tarvitsevaa asiakasta meillä ei ennen ole ollutkaan. Menestystä Laurille Chicagoon!

Koripallotähti Lauri Markkanen luottaa suunhoitopalveluissa Cocodensin palveluihin Jyväskylässä.

Saija Tuupanen

Kesän 2019 lavakuningatar

Saijan upean hymyn salaisuus on tinkimätön hammashoito kotona ja säännölliset käynnit suuhygienistillä. Olemme ylpeitä, että Saija valitsi meidät suunhodon palveluiden tuottajaksi!

Aki Metsälä

Muusikko ja uskollinen asiakas

Saija Tuupasen yhtyeen taitava muusikko ja uskollinen asiakkaamme, jonka hymy valaisee harmaankin päivän!

Aki Metsälä luottaa suunhoitonsa ja suuhygienian osaaviin käsiin Jyväskylässä sijaitsevalle hammashoitola Cocodensille.
Jani Wickholm välttää hammaslääkärin käyttämällä Cocodensin palveluita.

Jani Wickholm

Mies ja pehmeä ääni

Tämä herra on jo vuosia ilahduttanut herkillä kappaleillaan musiikin ystäviä. Pehmeä ääni kuuluu toisinaan myös meidän tuolissamme, sillä Jani luottaa myös suuhhoitoa tarvitsevissa palveluissa Cocodensiin.

Koop Arponen

Laulullaan tahdittava

Supersympaattinen Koop on pitkään käynyt asiakkaanamme suunhoitoon liittyvissä kysymyksissä, vaikka välillä vierähti vuosia Briteissä. Jo 10 vuotta sitten Cocodensin vastaanotto avattiin Koopin laulun tahdittamana!

Koop Arponen on luottanut Cocodensin palveluihin suunhoitoa vaativissa tilanteissa.
Kirittärien Venla Karttunen luottaa Cocodensiin, kun suunhoito täytyy pitää ajantasalla.

Venla Karttunen

Pesäpallotaituri

Kirittärien huipputaitava Venla Karttunen kävi hakemassa jo ennestään sädehtivään hymyynsä hieman lisäsäihkettä!

Kalle Kaijomaa

Pelotta suunhoitoon

Jääkiekkovelho Kalle Kaijomaa  luottaa Cocodensin palveluun.

Kalle kertoi pelänneensä hammashoitoa, mutta lähetti terveisiä, että Cocodensissa siihen ei ole syytä. Tervetuloa siis muutkin kiekkoilijat ja hammashoitoa jännittävät!

Kari Lumikero

Reportaasien kuningas

Täällä Cocodens ja Kari Lumikero!
Tämä maailmaa monelta kantilta nähnyt mies ei esittelyjä kaipaa. Kirjamessujen lomassa hampaatkin puhdistuivat.

Samuli Erkkilä

Hymyilevä muusikko

Ja saatiinhan me Samulikin hymyilemään!
Iloisia ilmeitä keikkarundille!

Klovni Dodo / Jari Siljamäki

Kahta en vaihda

Minä ja Klovni Dodo olemme käyneet vuosia Cocodensissa. Voin suositella lämpimästi kaikille muillekin. Olen nauttinut ystävällisestä palvelusta ja ammattitaitoisista hoidoista. Kahta asiaa en vaihda: Cocodensia enkä punaista nenää.

Anastasia Melnikova

Suunhoito kiireettä

Kävin Cocodens Hammashoitolassa hampaiden tarkastuksessa, suuhygienisti Helenan osaavissa käsissä.
Ikenet olivat tulehtuneet ja hampaita olin harjannut pitkään tavallisella manuaalisella hammasharjalla.

Helena osasi kertoa suun ongelmista ymmärrettävästi, antoi vinkkejä mitä tehdä konkreettisesti, jotta suu ja hampaani voisivat paremmin. Varasimme uuden ajan noin kuukauden päähän hammaskiven poistoon.

Käyntien välissä otin käyttöön sähköhammasharjan sekä säännöllisen hammaslankaimen käytön.
Keskityin hampaiden hoitoon eri tavalla kuin aiemmin saamieni hyvien ohjeiden kera.

Toimenpide sujui todella hyvin! Puhdistukseen jälkeen hampaani näyttivät uskomattoman puhtailta ja tuttavani kyselivät, tehtiinkö minulle hampaiden valkaisu. Kyseessä oli kuitenkin hammaskiven poisto ja soodapuhdistus, muutos oli jo huomattava.

Cocodensin käynneistä jäi erityisesti mieleen kiireettömyyden tunne, läsnäolo, hetkessä olemisen ja pysähtymisen taidot sekä kuuntelutaidot. Helena on poikkeuksellisen lämmin persoona ja taitava ammattilainen.

Suosittelen Cocodens hammashoitolaa, koska siellä työskentelee osaavia ammattilaisia, jotka haluavat kohdata asiakkaan lämmöllä ilman kiirettä.

Anastasia Melnikova
Elias Kahila

Kuvaus: Jaakko Manninen

Elias Kahila

Suosittelee lämpimästi muille

Elias Kahila on poprock-sellisti ja sellonsoiton opettaja. Elias soittaa mm. JP Leppäluodon bändissä sekä tekee omaa soolouraa. Kahila on kehittänyt uudenlaisia sellonsoiton tekniikoita, joilla voi mahdollistaa sellolla uusia soittotapoja. Elias on erittäin tyytyväinen Cocodensin asiakas ja suosittelee sitä myös kaikille muillekin!

Cocoden logo grey

LAHJAKORTTI LAHJAKSI

Haluatko antaa lahjaksi raikkaan, terveen ja kauniin hymyn? Ehkä läheisesi on pitkään miettinyt vaikkapa valkaisuun tuloa, mutta asia on jäänyt haaveeksi. Cocodensin lahjakortti voi olla vastaus juuri hänen toiveeseensa.

Esteettisiä ja myös hampaille terveellisiä elämyksiä on nyt vaivatonta toteuttaa verkkokauppamme lahjakorttipalvelun kautta. Voit myös ajastaa lahjakortin toimituksen saajan sähköpostiin haluamanasi ajankohtana. Lahjakortteja voi noutaa myös vastaanotoltamme perinteiseen tyyliin, mutta muistathan sopia ajankohdan käynnillesi, jotta voimme palvella sinua kiireettä.

Lahjakortit ovat voimassa kuusi (6) kuukautta ja maksutapoina toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit. Anna lahja, josta on iloa pitkään!