Raikas suu on iloinen asia

suuhygienistit

Varaa aika meiltä palveluihin. Meillä on myös tarjolla vastaanotolle saapumisen sijaan mahdollisuus tulla suoraan asiakkaidemme luokse.

Kun halauat parempaa palvelua

Suuhygienistimme

Tervetuloa viihtyisälle vastaanotollemme! Saat meillä hampaillesi erityisen hyvää ja hellävaraista hoitoa. Olipa kyseessä hammaskiven poisto, ientulehduksen hoito tai hymyä kirkastava valkaisu, olet turvallisissa käsissä!

Olemme lisäksi erikoistuneet tekemään hammashoitoja kotona ja hoivakodeissa ja meillä on myös tunnustettua osaamista pelkopotilaiden hoidossa, joten voit tulla meille turvallisin mielin.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan mieltäsi, niin tutustu asiakkaidemme kokemuksiin hampaidenhoitoon liittyen. Voit myös tutustua kirjoitukseen kohtaamisestamme hoitotyössä.

Suuhygienisti Helena Piispanen

Helena
Piispanen

Koulutus: hammashoitaja, suuhygienisti, suuhygienistin erikoistumisopinnot, valmistumassa akupunktiohoitajaksi.

Aiempi työkokemus: hammashoitaja yksityisvastaanotoilla, suuhygienisti yksityisellä ja kunnallisella sektorilla

Kiinnostuksen kohteet: hyvinvoinnin kehittäminen kokonaisvaltaisesti, kiinalainen lääketiede, ulkoilu ja luonnosta nauttiminen.

Hannan esittely kuva

Hanna
Pekkarinen

Koulutus: Suuhygienisti

Aiempi työkokemus: Valmistuin suuhygienistiksi vuonna 2014 ja työskentelin heti valmistumisen jälkeen terveyskeskuksissa hoitaen kaikenikäisiä potilaita vauvasta vaariin. Lapsipotilaat ovat edelleen lähellä sydäntäni

Olen päässyt tekemään suuhygienistin töitä monipuolisesti ja saanut kartuttaa osaamistani myös oikomishoidon toimenpiteistä.

Kiinnostuksen kohteet:

Viime vuosina olen päässyt perehtymään erityisesti esteettiseen hammashoitoon, joka innostaa minua kehittämään osaamistani yhä edelleen.

Intohimoni on edistää suun terveyttä kokonaisvaltaisesti ja tarjota yksilöllistä hoitoa, joka vastaa jokaisen potilaan tarpeisiin.

Yhteistyössä mukana

Tule palveltavaksi

010 320 6630

Kiinteä liittymä 8,35 snt/p +6 snt/min.
Matkap. 8,35 snt/p. + 17,17 snt/min.

Cocoden logo grey

LAHJAKORTTI LAHJAKSI

Haluatko antaa lahjaksi raikkaan, terveen ja kauniin hymyn? Ehkä läheisesi on pitkään miettinyt vaikkapa valkaisuun tuloa, mutta asia on jäänyt haaveeksi. Cocodensin lahjakortti voi olla vastaus juuri hänen toiveeseensa.

Esteettisiä ja myös hampaille terveellisiä elämyksiä on nyt vaivatonta toteuttaa verkkokauppamme lahjakorttipalvelun kautta. Voit myös ajastaa lahjakortin toimituksen saajan sähköpostiin haluamanasi ajankohtana. Lahjakortteja voi noutaa myös vastaanotoltamme perinteiseen tyyliin, mutta muistathan sopia ajankohdan käynnillesi, jotta voimme palvella sinua kiireettä.

Lahjakortit ovat voimassa kuusi (6) kuukautta ja maksutapoina toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit. Anna lahja, josta on iloa pitkään!