Suunhoidon lahjakortti

10,00 1.000,00 

Jäikö lahjan hankinta viime tippaan? Sähköinen suunhoidon lahjakorttimme on käytettävissäsi heti maksun jälkeen. Voit jopa lähettää lahjakortin suoraan lahjan saajan sähköpostiin tilausvaiheessa.

Lahjakortin voi käyttää kaikkiin palveluihin sekä tuoteostoihin liikkeessämme.
Anna lahjaksi taatusti haluttu lahja!

Suunhoidon lahjakortti – huomioitavaa

Lahjakortti on voimassa 180 päivää ostopäivästä. Lahjakorttia voidaan käyttää kaikkiin Cocodensin palveluihin ja tuoteostoihin. Summan voi jakaa useammalle ostokselle 180 päivän aikana. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin.

Kuvaus

Haluatko antaa lahjaksi raikkaan, terveen ja kauniin hymyn? Ehkä läheisesi on pitkään miettinyt vaikkapa valkaisuun tuloa, mutta asia on jäänyt haaveeksi. Cocodensin suunhoidon lahjakortti voi olla vastaus juuri hänen toiveeseensa.

Esteettisiä ja myös hampaille terveellisiä elämyksiä on nyt vaivatonta toteuttaa verkkokauppamme lahjakorttipalvelun kautta. Voit myös ajastaa lahjakortin toimituksen saajan sähköpostiin haluamanasi ajankohtana. Lahjakortteja voi noutaa myös vastaanotoltamme perinteiseen tyyliin, mutta muistathan sopia ajankohdan käynnillesi, jotta voimme palvella sinua kiireettä.

Lahjakortit ovat voimassa kuusi (6) kuukautta ja maksutapoina toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit. Anna lahja, josta on iloa pitkään!

Tutustu Cocodensin muihin palveluihin ja hinnastoon hoitohinta-sivulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suunhoidon lahjakortti”