Kesäkuulumiset

Hellettä riittää vielä tätä kirjoittaessani. Paluu töihin pidemmän vapaan jälkeen vaatii aina hieman totuttelua, mutta kummasti tutut rutiinit palautuvat mieleen. Sanotaan, että jos loman jälkeen ei muista tietokoneensa salasanoja, loma on onnistunut. Täytyy myöntää, että sen verran tuli vierailtua kuitenkin omilla sivuilla, että tunnarit olivat hyvin mielessä…  Silti loma oli rentouttava ja akkuja on ladattu auringon voimalla!

Nyt elokuussa jatkamme keveämmällä miehityksellä edelleen. Helena huilaa enempi tässä kuussa ja minä tartun ohjaimiin. Jos et löydä nettiajanvarauksen kautta mieleistä aikaa, kannattaa pirauttaa numeroomme 010 320 6630, niin eiköhän sopiva aika saada sumplattua. Ennen töihin tai kouluun menoa voi hampaiden puhdistaminen ammattilaisvälineillä olla paikallaan, varsinkin jos grilliherkut ja punaviini ovat kuuluneet kesään. Olo on freesimpi, ja raikkaalla hymyllä on kiva aloittaa arki.

Nauttikaa lämpimästä viikosta! Ja jos helle tuntuu kiusalta, niin ainakin hammashoidon ajan oloa helpottaa tehokas viilennyskoneemme. Jo sen takia kannattaa istahtaa hetkeksi penkkiimme! 😉

4.8.2014 Anne

Jaa artikkeli