Kevät keikkuen tulevi – juhlakausi lähestyy!Kevät tekee jo kovasti tuloaan ja kesän lämpimät auringonsäteet jo mielessä lämmittää. Kiireinen toukokuu vie meitä lähemmäs lämpöä ja juhlakautta. Kevään juhlat aloittaa oikeutetusti ihana tuleva äitienpäivä. Onnea kaikille äideille, isoäideille, varaäideille, bonusäideille ja ihan kaikille äitihahmoille!

Olisiko nyt hyvä aika saada hymysi sädehtimään tulevaa juhlakautta varten? Tämän voit tehdä esimerkiksi tehovalkaisulla tai teholaservalkaisulla ja mikä parasta, tarjoushintaan.

Tarjoamme hampaiden tehovalkaisun hintaan 220 € (norm. 250 €). Tehovalkaisu sisältää kaksi erillistä 60 min kevytvalkaisukäyntiä. Kun valkaisukäsittelyt jaetaan erillisille käynneille, valkaisutulokseen voidaan saada lisää pysyvyyttä ja syvyyttä.

Teholaservalkaisu on puolestaan ehdoton kestosuosikki, joka sisältää kolme laservalon tehostamaa käsittelyä saman istunnon aikana.  Tarjoamme teholaservalkaisun hintaan 245 € (norm. 295 €).

Hampaiden valkaisun voi varata suoraan ajanvarauksen kautta tai ostaa lahjakortin haluamaasi hoitoon. Lahjakortti hampaiden valkaisuun on myös mainio vaihtoehto muistaa äitiä tulevana juhlapäivänä.

Kaunis hymy viimeistelee juhlatyylin, olet sydämellisesti tervetullut lämminhenkiselle vastaanotollemme!

Jaa artikkeli