Teholaservalkaisun Black Friday-tarjous!

Jos hymysi alkaa muistuttaa kaamosaikaa, voit nyt kirkastaa sen edulliseen Black Friday-tarjoushintaan! Vastaanottomme suosituin valkaisu on nyt saatavilla viikonlopun ajan 28.11. asti hintaan 240,- ( norm. 295,-).

Teholaserissa käsittelemme hampaat kolme kertaa tehokkaalla, mutta turvallisella valkaisugeelillä. Aineen vaikutusta tehostetaan laservalolla, minkä avulla valkaisun tulos on parempi ja myös pitkäkestoisempi.

Muistathan, että valkaisu tehdään vain terveeseen suuhun. Hampaiden ja ikenien terveys on etusijalla, joten jos et ole varma suun terveyden tilasta, voit varata ajan maksuttomaan valkaisuarvioon. Tarkistamme siinä tilanteen, ja ohjaamme Sinut tarvittavien toimenpiteiden pariin ennen valkaisua. Useimmiten tarvetta on hammaskiven ja plakin poistolle, mikä myös hoituu kätevästi vastaanotollamme, mutta mille on hyvä varata erillinen käynti ennen valkaisua.

Ilahduta siis itseäsi, puolisoasi, ystävääsi tai vaikka naapuria kirkkaalla hymyllä! Löydät tarjouksen myös verkkokaupastamme lahjakorttina www.cocodens.fi/kauppa.

Jaa artikkeli