Tervetuloa 2023!

pexels-roberto-nickson-2531237

Uusi vuosi tuo ripauksen uutta tullessaan. Meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi Cocodensin tiloihin neuropsykologisia kuntoutus- ja tutkimuspalveluita tarjoava Neuroneppis, jonka toiminta onkin päässyt jo hyvään vauhtiin tammikuun aikana.

Suuhygienistin vastaanotolla toiminta jatkuu entiseen malliin lämminhenkisenä ja yksilöllisenä palveluna. Helena, Hanna ja Emmi kirkastavat hymysi hellävaraisesti ja vapaita aikoja alkuvuodelle löytyykin mukavasti. Ajanvaraus onnistuu tuttuun tapaan näppärästi nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse.

Vastaanotolla tapahtuvan toiminnan lisäksi jatkamme tärkeää työtä hoivakodeissa ja teemme sopimuksen mukaan myös kotikäyntejä. Tammikuussa olemme jo käyneet Elämää Myötätuulessa Palvelukodissa ja helmikuun alussa suuntaamme Mainiokoti Kaunisharjuun sekä Hoivakoti Hannalaan tekemään suun ja hampaiden tarkastuksia sekä puhdistuksia.

Ikääntyneelle hyvä suun terveys parantaa elämisen laatua ja voimmekin todeta yli 15 vuoden kokemuksella, että suunhoidon ammattilaisten toteuttama hoito palvelukodeissa on vuodesta toiseen äärimmäisen tarpeellista. Saamme olla kiitollisia, että pitkäaikainen yhteistyömme useiden hoivakotien kanssa jatkuu edelleen.

Päättäväisesti ja uuden vuoden antamalla tarmolla suuntaamme katseet eteenpäin ja jatkamme sekä kehitämme edelleen toimintaamme. Meille suu on sydämen asia! <3

Jaa artikkeli