Kotivalkaisulla valoa hymyysi edullisemmin!

Oletko joskus miettinyt kotivalkaisua, mutta tyrmännyt sen liian hankalana vaihtoehtona kirkkaan hymyn saavuttamiseksi? Kotivalkaisu on kuitenkin erittäin toimiva vaihtoehto varsinkin iän myötä tummentuneille hampaille tai jos värjääviä tuotteita, kuten tupakka, on ollut käytössä pitkään, ja värjäytymät ovat syvemmällä kuin aivan kiilteen pinnassa. Mistä on siis oikein kyse?

Kotivalkaisussa käytetään juuri sinun hampaidesi mukaan räätälöityjä valkaisumuotteja, jotka pysyvät napakasti paikoillaan. Muottien sisällä käytetään mietoa, kotikäyttöön tarkoitettua valkaisugeeliä. Useat asiakkaamme käyttävät muotteja öisin, siis nukkuessaan, jolloin saadaan pitkä vaikutusaika. Siihen kotivalkaisun hyvä vaikuttavuus perustuukin, sillä vaikka aineen vetyperoksidi- tai karbamidiperoksidipitoisuus on pieni, saadaan pitkän vaikutusajan myötä hyviä tuloksia.

Jos yökäyttö tuntuu hankalalta, voi muotteja pitää toki päivisinkin tai iltaisin, kunhan vaikutusaika on vähintään noin 2 tuntia kerrallaan. Paras tulos saadaan, kun muotteja pidetään perättäisinä päivinä. Valkaisupakettimme mukana tulee valkaisuaineet kahden viikon päivittäiseen valkaisuun, mutta aineita ei toki tarvitse käyttää yhteen pötköön, jos valkaisutulos on jo aiemmin silmää miellyttävä. Loput aineet voi jättää jääkaappiin tulevaa ylläpitoa varten.

Henkilökohtaisten valkaisumuottien valmistamista varten tarvitaan kaksi lyhyttä käyntiä vastaanotollamme: ensimmäisellä otetaan jäljennökset hampaistasi, toisella käynnillä saat muotit sovituksen jälkeen itsellesi käyttöohjeiden kera. Muotit jäävät siis sinulle myöhempää käyttöä varten, eli valkaisutuloksen ylläpito onnistuu siis näillä kapineilla kätevästi.

Rohkeasti siis varaamaan aikaa vaikkapa ensin valkaisuarvioon, jos valkaisumenetelmän valinta vielä mietityttää. Tarjouksemme marraskuun 2021 loppuun saakka vain 290,- (norm. 350,-), sis. henkilökohtaiset valkaisumuotit, 2 viikon valkaisuaineet, säilytysrasia ja kontrollikäynti valkaisujakson jälkeen. Annetaan syksyiltojen pimentyä, mutta hymyjen loistaa!

Jaa artikkeli