Tiukkaa värjäytymää

Asioiden siirtäminen on helppoa. Oman pääkopan to do-lista kasvaa joskus liian pitkäksi. Pitäisi järjestellä kotitoimiston paperit paremmalla systeemillä (pinosta kansioihin), viedä käyttämättömät vaatteet kirppikselle tai pestä ikkunat, jotta lapsikin näkisi aamulla yläkerran akkunastaan sataako vai paistaako.  Samaiseen  listaan kuuluu myös ajan varaaminen hammashoitoon. Jos vaikka huomenna sitten…

Meillä käy paljon asiakkaita, jotka eivät ole käyneet hammashoidossa moneen vuoteen. Hammaskiven poisto on tuntunut ikävältä tai kiire on verottanut huollon säännöllisyyttä. Suu ja kieli ovat tottuneet jo tahmeisiin hammaspintoihin tai silmät ruskeaan värjäytymään etuhampaissa. Siksipä hoito useimmiten täysin kivuttomalla ultraäänilaitteella voi tuntua monesta uskomattoman helpolta. Varsinaisia yllätyksiä koetaan soodapuhdistuksen jälkeen. Tiukan ja tumman värjäytymän alta paljastuu kauan kadoksissa ollut oma kiilteen väri. Voi sitä ihmetyksen määrää, näinkö helposti se kävi?!

Ikkunoiden pesussa ja hampaiden hoidossa on paljon samaa. Kotona välineet kuntoon ja toimeksi. Kun ei päästä likaa kertymään, on puhdistaminen helpompaa. Ja jos itse ei selviä, niin kannattaa soittaa ammattilaiselle. Taidankin kaivella siivousfirman numeron esiin.

Jaa artikkeli