Turvalliset valkaisutuotteet kotikäyttöön

 

Kevät tulee, ei tule, tulee…. kelit ovat heittäneet välillä kärryn pyörää, mutta valon lisääntyessä huomio kiinnittyy ikkunoiden ohella kenties omiin hampaisiin? 😊

Muutama vinkki kotona käytettävistä valkaisutuotteista. Monet ovat jo kyselleet suosittua Evo-White -tahnaa. Sitä saimme juuri eilen lisää, hurraa ! Tämä tuote on mainio valkaisun jälkeen vaalean tuloksen ylläpidossa, mutta auttaa myös kevyen pintavärjäytymän poistoon. Tahna ei ole hankaava ja kiillettä naarmuttava, kuten monet ns. kaupan tahnat. Mikään tahna ei suoraan valkaise hampaita, siihen pystyy vain ja ainoastaan vetyperoksidi, vaikka markkinoinnissa monesti lupaillaan vitivalkoisia hampaita pelkän tahnan voimalla. Mutta valkaisun jälkeen nämä toimivat hienosti!

 

 

 

 

 

 

Kotikäyttöön  tarkoitettuja varsinaisia valkaisutuotteita on myös saatavana. Kuvassa näkyvät kertakäyttöiset muotit ja liuskat ovat hyvä keino kirkastaa hymyä vaivattomasti melkeinpä missä vain. Opalescence-valkaisulusikoiden teho on oikein hyvä varsinkin, jos niitä käyttää useampana päivänä peräkkäin. Toki yhdelläkin saa pientä raikkautta jo aikaan. Testasin itse juuri ennen pojan rippijuhlia ja hyvin toimi! 😀

Whitewash-liuskat ovat todella näppäriä, puolen tunnin pikavalkaisuja. Teippi asetetaan hammaskaaren ympärille ja annetaan olla n.20-30 minuuttia. Tuossa ajassa teippi muuttuu hyytelömäiseksi ja sen voi huuhdella pois. Näilläkin saadaan lisätehoa käyttämällä useampana päivänä peräkkäin.

Tässä muutama vinkki kevään kiireisiin. Paras ja kirkkain vaaleus saadaan tietysti vahvemmilla valkaisumenetelmillä, kuten laserilla ja oikein tehdyllä, yksilöllisesti muotoiluilla kotivalkaisulusikoilla. Tietysti näitä voi myös yhdistellä, tuloksia saadaan varmasti. Jos pohdit näitä juttuja, niin varaa aika ilmaiseen valkaisuarvioon, missä voidaan miettiä sopiva ratkaisu juuri Sinulle!

Aurinkoista kevättä ja hauskaa vappua! Kyllä se lämpö sieltä vielä tulee! ☀️🌷

 

27.4.2017 Anne

 

Jaa artikkeli