Uutta yhteistyötä – fysioterapiaa ja palvelutalotoimintaa

Alkanut vuosi on tuonut mukanaan uusia yhteistyökumppaneita. Vastaanottomme tiloissa aloitti tammikuun alusta Fysioterapia Oiva, mikä tuo upean lisän palvelutarjontaamme! Toivomme, että yhdessä pystymme tarjoamaan monipuolisempaa helpotusta purentaelimen toimintahäiriöiden aiheuttamiin vaivoihin ja heijastekipuihin sekä  tietysti Oivan asiantuntijoiden toimesta myös muihin tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Alku on ollut lupaava ja näyttääkin siltä, että naprapaatti Jarin huoneessa riittää kävijöitä! Ohessa linkki Oivan sivuille.

Fysioterapia Oiva

 

Helena ja fysioterapeutti Ismo Natri

 

 

Tämän lisäksi saimme uuden hoivakotikumppanin Palokasta. Luhtisen palvelutalon asukkaiden hampaat saavat hellää hoitoamme nyt niin halutessaan. Tarkastuksia olemme tehneet jo kahtena päivänä, ja vastaanotto on ollut ilahduttavan myönteinen. Suun hoito on tärkeä asia ja sen onnistuminen on huolettanut monia ikäihmisiä sekä hoitajia. Kiitos, että saamme tulla positiiviseen joukkoonne!

 

Mukava tunnelma edistää hyvää oloa

 

Hammaslääkärimme ottaa vastaan Cocodensillä toistaiseksi tiistaisin. Toivon mukaan saamme lisää hammaslääkäripäiviä kevään aikana! Asiakkaamme ovat olleet Itanin palveluun hyvin tyytyväisiä. Osa heistä tuntee hänet jo Oral-hammaslääkäreiden vastaanotolta, missä Itani edelleen käy myös kerran viikossa Helsingin töidensä lisäksi.

 

Itanilla hymy on herkässä

 

Kolmas suuhygienisti Anne Keinänen ottaa vastaan asiakkaita parina päivänä viikossa meillä. Annella on monta rautaa tulessa, sillä suuhygienistitöiden lisäksi hän opettaa hammashoitoon erikoistuvia lähihoitajia Ammattiopistolla ja taitaapa työn alla olla opettajaopintoja. Annen miellyttävään hoitoon voit varata ajan nettisivujemme kautta tai soittamalla ajanvaraukseen.

 

Annen tuolissa ei tarvitse jännittää

 

Tervetuloa kodikkaalle vastaanotollemme! Olemme supisuomalainen, täysin jyväskyläläinen ja suurella sydämellä työtä tekevä yritys. Haluamme asiakkaan parasta.

 

Tervetuloa!

 

Jaa artikkeli