Kylpyammeesta vauhtia kasvuun

Kylvyn pehmeä lämpö rentoutti mukavasti hiihtolenkin jälkeen. Alkuvuoden päivä oli ollut kiireinen, joten talvinen ilta tarjosi näin tilaisuuden viedä ajatukset työasioista pois. Kunnes puhelin ammeen reunalla soi. 

Puhelimen näyttö hehkutti tutun suukirurgin nimeä. Vaistomaisesti kauhistuin vastaamista, sillä työvaatteiden sijasta ylläni olivat vain kylpyvaahdon kuplat. Varottuani painamasta facetime-nappulaa kävimme Petrin kanssa kuitenkin mielenkiintoisen keskustelun, joka toimi lähtölaukauksena sille, että  vastaanottomme muutti Ilmarisenkadulle. Joskus asiat saavat starttinsa hyvinkin erikoisissa tilanteissa.

Kesä ja alkusyksy on ollut siis muutosten aikaa. Saimme uudet, hienot tilat ja palvelutarjontammekin laajenee, kun hammaslääkäri Itani aloittaa ensi viikolla vastaanottonsa meillä. Itanille löytyy aikoja tiistaisin. Hänen lisäkseen toinen Anne aloittaa suuhygienistin työt meillä lokakuussa, mikä tuo meille lisäkapasiteettia mukavasti. Keinäsen Annen tuoliin pääsee parina päivänä viikossa.

 

Itani, Helena ja Anne H.

Muutokset tuovat kovasti energiaa, mutta myös vievät, siksi pidämme kesälomia hieman myöhässä. Kirjoittelen tätä junassa matkalla lentokentälle, edessä on viikko Kroatiassa. Helena puolestaan lennähtää Kiinaan lokakuun puolessa välissä haistelemaan akupunktion salaisuuksia ihan alkuperäisessä ympäristössä. ”Sun loma on hyväksi meille kaikille”, loihe Helena lausuman, kun eilen töistä lähdimme. Ja näinhän se on, luovuus ja työinto vaatii välillä huilia. Ehkä vaahtokylpy hotellilla rentouttaa mielen ja kropan. Hyvää syksyä, poiketkaapa tupaan!

Anne 16.9.2017

Jaa artikkeli