Näkemiin, good bye, auf wiedersehen!

Jännittynyt, haikea, odottava, nostalginen, surullinen ja silti iloinen. Nämä kaikki kuvaavat oloani tällä hetkellä, kun olen päättänyt pitkän pohdinnan jälkeen jättää yrittäjäurani ja työtehtäväni Cocodensissa. Joskus on kuitenkin oltava rohkea ja uskallettava hypätä uuteen, kun siltä alkaa vahvasti tuntua.

Menneeseen 12 vuoteen on mahtunut niin riemukkaita kuin heikkojakin hetkiä, joskus hurlumheitä ja kaaostakin, mutta ennen kaikkea valtavaa onnistumisen ja oppimisen iloa. Vastaanoton seinät ovat nähneet ja kuulleet monenlaiset työ- ja privaattijutut, itkut ja naurut ja juhlatkin joskus. Työpaikallamme on siis ollut myös elämää, ei pelkkää työtä. Haikeana tulen muistamaan Cocodensin kodikkaan fiiliksen, jota asiakkaammekin arvostavat. Toisaalta uskon, että tunnelma ei ole vain sisustuksesta kiinni, vaan myös vuorovaikutuksesta mikä syntyy asiakaskohtaamisissa. Se kulkee edelleen mukana. Minulla on ollut suuri onni kohdata aivan uskomattoman upeita ihmisiä, joista monesta on tullut myös ystävä.

Osaava kollegani Helena jatkaa Cocodensin ruorissa yrityksen filosofian mukaisesti pehmeillä arvoilla ja pieteetillä toimien, kuten ennenkin. Tarjolla on teille jatkossakin yksilöllistä ja laadukasta palvelua, unohtamatta hoivakodeissa tehtävää äärettömän tärkeää hammashoitotyötä.

Kiitos kaikille asiakkailleni! Te olette rakentaneet minusta vuosien mittaan sen ammattilaisen, mikä nyt olen. Kiitos Helenalle, joka toiminut niin ammatillisen kuin henkilökohtaisen kasvun peilinä ja sparraajana, ystävyys jatkuu! Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille, teidän kanssanne on ollut ilo toimia. Cocodensille kaikkea hyvää ja menestystä tulevaan!

Lämpimin terveisin

Anne

Jaa artikkeli