Syypää sun hymyyn…

Kaiken koronamyllerryksen keskellä kevät tulee onneksi kohisten ja auringon säteet jo lämmittävät☀️

Elämme näissä poikkeusoloissa mutta yritetään pitää mieli positiivisena ja ajatella kuitenkin edessä olevia iloisiakin aikoja. Koulut loppuvat jossain vaiheessa, ylioppilaat toivottavasti saavat lakkinsa ja muut opiskelijat palkintonsa vuosien aherruksesta. Äitejä juhlitaan, häitä tanssitaan ja syntymäpäiviä vietetään. Toivottavasti myös jossain vaiheessa pystymme jo iloitsemaan yhdessä juhlien!

Mikä tahansa tilanne onkaan, yritetään antaa tuleville juhlijoille syy hymyyn. Jos haluat kirkastaa oman tai jonkun muun hymyn niin nyt siihen on hyvä tilaisuus jo varautua! Suosittu gloss-lasertehovalkaisumme nyt uusille varaajille tarjoushintaisena 250 euroa heinäkuun 2020 loppuun saakka. Jos vielä haluaa lisäblingiä hymyyn niin kirsikaksi kakun päälle voi hampaille laittaa hammaskorun sädehtimään 60 euron hintaan. Molemmat toimenpiteet toki saatavina erillisinä!

LASERTEHOVALKAISU 250;
HAMMASKORU JA LAITTO 60;

Voit myös ostaa lahjakortin jonka toimitamme sähköpostilla tai perinteisesti postitse. Lahjakortit voimassa joustavasti, kuitenkin vähintään vuoden 2020 loppuun!

Anna meidän olla osasyy sun hymyyn☀️

Jaa artikkeli