Teeth – connecting people!

Nyt virman piikkiin vähän henkilökohtaisempi postaus, mutta jaan tämän mielelläni kanssanne. Kuvassa on ystäväni Kuopiosta tyttärensä kanssa. Tutustuimme vuosia, vuosia sitten opiskellessamme hammashoitajiksi savolaisten mekassa, Kuopiossa. Kalakukkoa ei paljon syöty, mutta muita hauskuuksia Neulamäen opiskelija-asunnoissa kylläkin harrastettiin. Voin kertoa, että noina vuosina meillä siis oli hauskaa. Ja valmistuimme myös hammashoitajiksi, ihan hyvillä arvosanoilla ja ajallaan, opettajien helpotukseksi

 

image

Viime viikolla ystäväni toi tyttärensä meille hampaiden valkaisuun. Ihana Ella sai raikkaan hymyn kevytvalkaisulla ja me, vanhat ystävät, jatkoimme juttua siitä mihin viimeksi se jäi. Siinä puhuttiin perheen kuulumiset, vanhempien vanhenemiset ja vähän jo omistakin kolotuksista. Niinpä niin.

Entinen opiskelutoveri on vaihtanut ammattia jo kauan aikaa sitten, mutta sujuvastihan se tuo seisoskelu hoitotuolin vieressä ainakin sujui! Minä puolestani pääsin kyselemään vinkkejä sammaleen nujertamiseksi ruohikolta ja muita kasvien hoitoon liittyviä asioita. Sitä vaan tällä haluan sanoa, että ystävyys on aika hieno juttu, varsinkin tällainen vuosikymmenet kestänyt. Ja tietysti mieltä lämmittää se, että entinen kollega luottaa mun ammattitaitoon näin paljon. Hampailla on ihmeellisiä ominaisuuksia, näyttävät jopa yhdistävän ihmisiä tosiystäviksi.

24.4.2016 Anne

Jaa artikkeli