Top 5 toiveet

Odotuksista, toiveista, onnen hipaisuista, niistä on kai uudet vuodet tehty? Tässä muutama asia, joita me odotamme uuden ja entistä ehomman vuoden tuovan tullessaan:

1. Töitä. Tuo sekä taloudellista turvaa että henkistä pääomaa. Oma työmme yrittäjänä antaa myös mahdollisuuden toteuttaa itseään.  Kiitos ihanille asiakkaille, neljäs toimintavuosi pyörähtää pian käyntiin!

2. Uudistumista. Konkreettisesti nettisivut saavat pian uuden ilmeen, mutta muutakin pientä fiksausta vastaanotolle on tulossa. Työssä uudistuminen on sitten ihan oma sarkansa. Koulutusta ja uuden opettelua tarvitaan, jotta raikkaus otteissa säilyy ja jotteivat leidit tipu kehityksen kärryiltä.

3. Asennemuutosta. Suu ja hampaat on merkillinen juttu: jokaisella ne on ja ilman niitä ei pärjää (tai sitten syöminen on jo ihan last season juttu), mutta siitä huolimatta niiden hoito usein laiminlyödään. Toivomme suurta oivalluksen ”big bangia” asian suhteen. Samalla kun varaa ajan ripsien tai auton huoltoon, voi varata ajan myös hampaiden hoitoon. Ripsiä meidän liiketiloissamme jo huolletaankin, mutta autot pitää vielä viedä muualle. Toistaiseksi 🙂

4. Sitkeyttä. Suomeksi siis vanhusten hammashoidon parantamiseksi tehtävän työn jakamista ja vastuunottoa. Tästä voisi kirjoittaa kirjan. Tai vähintään novellin. Viime syksynä pyörähti käyntiin Jykesin avustama selvityshanke, jossa toimimme asiantuntijoina yhdessä kaupungin hammashuollon kanssa. Tarkoituksena on selvittää ikääntyneiden hammashoidon tilanne Jyväskylässä. Mukana on myös hoitokotien henkilökuntaa. Raportti on valmistumassa, tästä kuullaan pikapuoliin. Iso ja tärkeä juttu, joka ei muutu hetkessä.

5. Valoisuutta. Päivähän jo pitenee, se tapahtuu onneksi joka vuosi. Mielen valoa voi lisätä jokainen tykkäämällä ensin itsestään ja sitten toisista. Annetaan parhaiden puolien kukkia ja uskotaan, että me kaikki ollaan aikamoisen  hyviä tyyppejä. Ihanaa ja värikästä vuotta 2014!

Jaa artikkeli